• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Avis: Ronaldo og City er nået til enighed

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis AS er Manchester City nu nået til enighed med Cristiano Ronaldo om et skifte. Handlen forventes at falde på plads inden længe, skriver avisen.

Af clbold.dk

Cristiano Ronaldo har i de seneste dage været rygtet til Manchester City, og ifølge den spanske avis AS er Juventus-stjernen nu nået til enighed med de engelske mestre. 

AS skriver, at Cristiano Ronaldos retur til Premier League nu er 'et spørgsmål om timer', idet skiftet nu kun er afhængigt af, at Juventus og Manchester City når til enighed om hvilken Manchester City-spiller, der skal inkluderes i handlen. 

Ifølge AS vil Juventus gerne have Gabriel Jesus, mens Manchester City angiveligt ønsker at inkludere Raheem Sterling.

Irriteret Juventus-ledelse
Også den italienske avis La Gazzetta dello Sport har netop bragt en opdatering på Cristiano Ronaldos situation. Ifølge avisen ser Cristiano Ronaldos skifte til Manchester City dog ikke ud til at være lige på trapperne, idet den engelske klub angiveligt ikke har afgivet et bud på portugiseren. 

Ronaldos agent har angiveligt holdt et møde med Juventus-ledelsen i dag, og den italienske klub er angiveligt tæt på at miste tålmodigheden. Transferjournalisten Fabrizio Romano reporterede tidligere på ugen, at Manchester City vil have Cristiano Ronaldo gratis, mens Juventus kræver 185 millioner kroner for portugiseren. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020