Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: Spansk og hollandsk interesse for Mathias Jensen

Der er flere klubber i Spanien, der holder øje med Mathias Jensen, som også fortsat er et varmt emne i Ajax.

FC Nordsjælland kan stå over for at miste en stor profil igen til sommer.

Mathias Jensen har i denne sæson spillet forrygende fodbold på den centrale midtbane, hvor han har taget dirigentstokken i hånden og samtidig været i stand til at score ni mål. Det har naturligvis medført interesse.

Den hollandske storklub Ajax har gennem længere tid været sat i forbindelse med den unge FC Nordsjælland-spiller, og ifølge BT forbereder hollænderne i øjeblikket et konkret bud.

Det er dog ikke den eneste klub, som er interesserede i Superliga-profilen. Den danske avis erfarer også, at både Sevilla, Villarreal og Celta Vigo holder et vågent øje med udviklingen i FC Nordsjælland.

Klubberne skal dog være forberedte på, at FC Nordsjælland kun vil sælge den 22-årige midtbanespiller for et beløb på mindst 60 millioner kroner.

Fredag aften var Mathias Jensen igen i centrum, da FC Nordsjælland vandt 3-1 mod AaB på Right to Dream Park. Her scorede han til 2-1 på et straffespark, og det overværede klubber som Tottenham, Leverkusen og Southampton.

FC Nordsjælland har i de seneste transfervinduer sagt farvel til profiler som Marcus Ingvartsen, Stanislav Lobotka og Emre Mor, som alle er blevet solgt for store millionbeløb til udlandet. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.