Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Storklub vil hente Haaland i 2024

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis AS vil Real Madrid hente Erling Haaland om to sæsoner.

Af Lars Gram-Hanssen

Erling Haalands tid i Manchester City kan blive en kortvarig affære. 

I hvert fald lyder det nu fra den spanske avis AS, at Real Madrid pønser på at hente den norske bomber i 2024. 

- Madrids plan er at betale Haalands frikøbsklausul om to år, når den træder i kraft. Klubben ønsker at drage fordel af Benzemas sidste år, skriver AS således. 

Ifølge AS eksisterer der altså en frikøbsklausul i Erling Haalands kontrakt med Manchester City, således at angriberen kan hentes for 150 millioner euro, svarende til 1,1 milliarder kroner. 

Haaland havde også en frikøbsklausul i sin kontrakt med Dortmund, hvilket betød, at Manchester City kunne hente stjerneangriberen for under en halv milliard kroner. 

Ifølge AS vil Real Madrid følge Erling Haaland og nordmandens skadessituation i de kommende to år. Nordmanden var således plaget af skader i Dortmund, hvilket har vækket bekymring i Madrid. 

Real Madrid-præsident Florentino Perez forklarede tidligere på ugen, hvorfor Real Madrid ikke forsøgte at hente Erling Haaland denne sommer. 

- Mbappé-sagen skabte ikke nogen problemer i forhold Haaland-handlen. Slet ikke. Vi har Benzema, så det var umuligt at have ham [Haaland, red.] sammen med Karim. Vi kan ikke hente Haaland for at sætte ham på bænken. Haaland er en utrolig og fantastisk spiller. Jeg ved ikke, om Erling Haaland har en frikøbsklausul i sin kontrakt med Manchester City. Jeg har set nogen historier om det, men jeg har ikke fået noget bekræftet. Han er en glimrende spiller, men vi har Benzema. Det hang ikke sammen med Mbappé, lød det således fra Perez i tv-programmet El Chiringuito.

Den 21-årige Erling Haaland nåede at score 84 mål i 88 kampe for Dortmund inden skiftet til Manchester City.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.