Video : Tipsbladet
Rygter

Barcelona kan ansætte tidligere cheftræner igen

Ifølge det spanske medie Cadena SER overvejer FC Barcelona at hente Luis Enrique tilbage til klubben til sommer, hvor Xavi stopper.

Liverpool. Bayern München. FC Barcelona. 

Flere af verdens allerstørste klubber skal have ny cheftræner til sommer, men i en af de ovennævnte klubber kan løsningen blive at gå tilbage til en gammel kending. 

Således rapporterer det spanske medie Cadena SER, at Luis Enrique til sommer potentielt kan være på vej tilbage til Barcelona, selvom spanieren lige nu er i Paris Saint-Germain, hvor han har en kontrakt frem til 2025. 

Ifølge Cadena SER er det Barcelonas sportsdirektør Deco, der har Luis Enrique som sin førsteprioritet til at afløse Xavi til sommer, hvor sidstnævnte stopper i den spanske storklub. 

Mediet påpeger dog samtidig, at det ikke nødvendigvis vil være muligt at løsrive Luis Enrique fra spanierens kontrakt med Paris Saint-Germain. 

Luis Enrique, der tidligere har været cheftræner for Barcelona fra 2014 til 2017, har i den seneste tid modtaget kritik for i flere kampe at have udskiftet Kylian Mbappé tidligt. Den franske superstjerne forventes at forlade den parisiske klub efter denne sæson. 

Udover Luis Enrique skal Deco angiveligt også have et godt øje til trænere som Mikel Arteta, Xabi Alonso, Roberto De Zerbi, Hans Flick og Thomas Tuchel. 

Barcelona ligger i øjeblikket nummer tre i La Liga, otte point efter topholdet Real Madrid.