Video : Tipsbladet
Rygter

Barcelona vil kapre ung succestræner

Ifølge The Independent har FC Barcelona intensiveret jagten på Sporting-cheftræner Ruben Amorim, fordi portugiseren nu i endnu højere grad også er i Liverpools søgelys.

Andreas Christensen skal have ny cheftræner i FC Barcelona i næste sæson, da Xavi har meddelt, at han stopper i den catalanske storklub til sommer. 

Og ifølge The Independent kan Barcelonas næste træner blive portugiser. 

Den engelske avis skriver nemlig, at Barcelona har indledt jagten på den blot 39-årige succestræner Ruben Amorim, der i denne sæson har imponeret stort i Morten Hjulmands Sporting. 

Ifølge The Independent har Ruben Amorim været et emne i Barcelona i et stykke tid, men portugiserens frikøbsklausul på omtrent 100 millioner kroner har været årsagen til, at intet er faldet på plads endnu. 

Xabi Alonsos beslutning om at blive i Bayer Leverkusen har dog angiveligt intensiveret flere storklubbers interesse for Ruben Amorim. Dette gælder blandt andet Liverpool, og Barcelona arbejder derfor på at få fingrene i Ruben Amorim, før portugiseren indgår en aftale med en anden klub. 

The Independent peger på, at også Brightons Roberto De Zerbi og Inters Simone Inzaghi er emner i Liverpool, mens også Tysklands landstræner Julian Nagelsmann er et navn, som flere storklubber har med i deres overvejelser. 

Udover Barcelona og Liverpool skal også Bayern München nemlig have ny cheftræner til sommer, hvor Thomas Tuchel takker af.