Video : Tipsbladet
Rygter

Chelsea vil hapse stjerne i Barcelona

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Rafael Leao fra AC Milan til Al-Hilal
Note: Al-Hilal skulle angiveligt stå klar til at sprænge banken for at hente AC Milan-stjernen Rafael Leao til Saudi-Arabien. Det er klubbens portugisiske træner Jorge Jesus, der skulle være stor fan af sin landsmand og er klar til at sende et bud afsted på 100 millioner Euro, svarende til 750 millioner kroner, til sommer. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: O Jogo

Ronald Araujo fra FC Barcelona til Chelsea
Note: 
Der er allerede meldt om interesse fra Bayern i Barcelonas forsvarsklippe Ronald Araujo, men nu vil også Chelsea lege med. I hvert fald skulle englænderne stå klar til at lave en "statement signing" til sommer for at afløse Thiago Silva, og der har man altså udset sig Araujo som den afløser.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo  

Justin Bijlow fra Feyenoord til Arsenal
Note: 
Aaron Ramsdale ligner en færdig mand i Arsenal, efter han er blevet degraderet til andetvalg på målmandsposten i Arsenal, og nu vil Mikel Arteta og co. angiveligt kigge mod Feyenoord, hvor den nyudnævnte Liverpool-træner Arne Slots tidligere keeper Justin Bijlow skulle have stor interesse som back-up til David Raya. Keeperen skulle angiveligt koste omkring 180 millioner kroner. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Telegraph

Jack Grealish fra Manchester City til Bayern München
Note: Det var nok de færreste, der havde set den komme, men Bayern München vil angiveligt forsøge at lokke Jack Grealish til Sydtyskland, hvor han kan blive genforenet med både Harry Kane fra det engelske landshold, men også tyskernes mulige kommende træner Vincent Kompany.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun