• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Beckham kan være nøglen til stort Messi-comeback

Foto: Getty Images

David Beckham kan spille en afgørende rolle i Lionel Messis retur til FC Barcelona.

Af Jacob Quvang

En af sommerens helt store transfersagaer kommer utvivlsomt til at handle om, hvor Lionel Messi fortsætter karrieren, når kontrakten med PSG løber ud.

Tre destinationer dominerer rygtespalterne. Han har fået et monstertilbud fra Saudi-Arabien, men Messi selv skulle være skeptisk over at tage det step. 

Han har også tidligere været rygtet til MLS-klubben Inter Miami, der ejes af fodboldikonet David Beckham.

FC Barcelona vil også elske at få ham "hjem", og det lader til at være det, som han selv hælder mest til. Klubbens økonomi besværliggør dog den mission.

Nu skriver L'Equipe, at Messi kan ende i FC Barcelona - med hjælp fra David Beckham.

Hvordan hænger det så sammen? Ifølge avisen arbejder Barcelona og Inter Miami tæt sammen. Planen er, at MLS-klubben henter Messi til sommer og så lejer ham direkte til FC Barcelona i seks eller 18 måneder. 

Det vil tilgodese Barcelonas økonomi, og Inter Miami vil have papir på ham, når han i så fald er færdig i Barcelona. Tanken med at udleje ham er også, at Messi selv vil spille på et højt niveau frem mod Copa América til næste år. 

Avisen skriver, at muligheden også blev drøftet sidste år, men at det dengang ikke var aktuelt. Nu er tiderne dog anderledes, og måske det kan vise sig som nøglen, hvis Barcelona skal lykkes med en romantisk genforening.