• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division clbold.dk

Medie: FC Barcelona fyrer Quique Setien efter sæsonen

Foto: Getty Images

Barcelona ser ud til at slutte sæsonen på skuffende vis, og det koster sandsynligvis cheftræner Quique Setien jobbet.

Af clbold.dk

Barcelona har blot hentet én sejr i klubbens tre seneste kampe, og med seks runder tilbage af sæsonen ligner Real Madrid favoritten til at vinde det spanske mesterskab.

Barcelona smed søndag to point, da nedrykningstruede Celta Vigo udlignede til 2-2 i slutminutterne, og efterfølgende endte cheftræner Quique Setien angiveligt i et skænderi med flere Barcelona-spillere, der var utilfredse med chefens beslutninger.

En kort fornøjelse
Og ifølge Goal regner Barcelona-ledelsen med at fyre Quique Setien som cheftræner efter denne sæson, medmindre tingene begynder at ændre sig ganske snart. 

Setien blev i januar hentet ind som erstatning for Ernesto Valverde, der i januar blev præsenteret for en fyreseddel. Setien fik ellers en kontrakt på to-et-halvt år, da han i begyndelsen af året kom til Barcelona. 

Men som det ser ud nu, bliver det altså ikke til mere end et halvt års tid som cheftræner i Barcelona for Quique Setien. Spillerne har meget magt i den katalanske klub, og flere fremtrædende spillere finder Setiens taktiske dispositioner for forvirrende og ulogiske. Assistenttræneren Eder Sarabia har også vakt vrede blandt Barcelona-spillerne.

De to navne, der primært har været kædet sammen med jobbet som cheftræner i Barcelona, er klublegenderne Xavi og Ronald Koeman. 

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus