• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Karl Dorph Søe

Christian Nørgaard meldes på blokken hos topklub

Foto: Getty Images

Ifølge Football Transfer News er den danske landsholdspiller på blokken hos en af engelske sværvægtere.

Af Karl Dorph Søe

Til januar kan Tottenham meget vel blive en dansker fattigere i form af Pierre-Emile Højbjerg, der i de sidste måneder er blevet sat i kraftig forbindelse med et klubskifte.

Den engelske storklub, der i skrivende stund indtager førstepladsen i Premier League, har dog en dansk erstatning i sigtekornet - nemlig Christian Nørgaard. 

Det skriver det engelske transfer-medie Football Transfer News.

Med udsigten til en intens mesterskabsdyst vil Tottenham ifølge mediet opruste på midtbanen, og her skulle blikket så være faldet på den danske landsholdsspiller, der til daglig er anfører hos byrivalerne fra Brentford.

Ifølge mediets kilder er Nørgaard særligt eftertragtet på grund af de lederegenskaber, han har udvist hos 'The Bees' i løbet af den indeværende sæson.

Den tidligere Brøndby-profil fortalte i foråret, i et interview med Ekstra Bladet, at han godt kunne være åben over for et snarligt klubskifte - og hvis en klub af Tottenhams kaliber banker på døren, kan det være svært at takke nej. 

Desuden har Tottenham for nyligt ansat en dansk sportsdirektør i form af Johan Lange, der kunne hjælpe dialogen på vej. Lange og Nørgaard har i øvrigt en fælles fortid hos Lyngby BK.

Den 29-årige midtbanespiller kom til Brentford i 2019 fra Fiorentina for omtrent 25 millioner kroner. 

Skal Tottenham vriste ham ud af hænderne på Thomas Frank, skal de dog med al sandsynlighed grave væsentlig dybere i lommen, end Brentford gjorde i sin tid. 

På den anerkendte transfermedie Transfermarktf er danskeren vurderet til 16 millioner euro, svarende til 120 millioner kroner.