Video : Tipsbladet
Rygter

Dansk stjerne færdig i Premier League til sommer

Tipsbladet serverer søndagens varmeste transferrygter.

Pierre-Emile Højbjerg er færdig i Tottenham til sommer
Note: Den danske landsholdsstjerne har i længere tid været rygtet væk fra Tottenham, og alt tyder på, at han er i gang med sit sidste halve år i den hvide trøje. Ifølge det engelske medie Football Insiders kilder bliver danskeren nemlig afskibet til sommer. Her skulle der være stærk interesse fra Italien, hvor blandt andre Napoli og Juventus tidligere har været nævnt som bejlere. Tottenham kræver angiveligt mellem 130 og 160 millioner for den garvede dansker. 
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Over middel

Casemiro og Raphael Varane fra Manchester United til Real Madrid
Note: Meget peger i retning af, at Kylian Mbappé er på vej til den spanske hovedstad, og nu tyder noget på, at der kommer flere ind af døren hos 'Los Blancos'. Man vil angiveligt sætte kløerne i to gamle kendinge i form af Raphael Varane og Casemiro, der begge er blevet solgt til Manchester United inden for de seneste år.  
Kilde: Ficahjes
Sandsynlighed: Under middel

Manchester City smækker kæmpe prisskilt på Kevin De Bruyne
Note: Tidligere på ugen kom det frem, at der var interesse for den belgiske stjerne i Saudi-Arabien. Der skal dog graves dybt i lommerne i oliestaten, hvis man skal vriste De Bruyne fri af Pep Guardiolas hænder. 'The Citizens' kræver nemlig angiveligt 100 millioner pund, svarende til cirka 875 millioner kroner, for stjernen. 
Kilde: TalkSport
Sandsynlighed: Over middel

Ruben Amorim eller Julian Nagelsmann bliver Liverpool-træner
Note: Liverpool skal finde en ny mand til at overtage roret, når Jürgen Klopp forlader klubben til sommer. Mange pile peger i Xabi Alonsos retning, men hvis det ikke lykkes at lokke spanieren, har man udpeget Sportings Ruben Amorim og Julian Nagelsmann  som alternativer.
Kilde: Telegraph
Sandsynlighed: Middel