Video : Tipsbladet
Rygter

Dansker scorede igen: Vi laver en statue til ham

William Bøving har en helt speciel evne til at score på den europæiske scene, og det gjorde han endnu engang i går mod polske Rakow.

Han står noteret for nul på ni kampe i den østrigske Bundesliga.

I Europa er sagen dog en helt anden. Her scorer William Bøving nemlig efter behag. Torsdag aften blev den 22-årige dansker matchvinder for Sturm Graz, da han endnu engang fik nettet til at blafre i europæisk sammenhæng med kampens enlige mål mod Rakow.

Det har nu fået holdkaptajn Stefan Hierländer til at give ham et helt specielt kælenavn.

- Han er vores "European Cup Willi". Vi laver en statue til ham. Det passer også godt, nu hvor det snart er Halloween. Han er en topspiller, der kan afgøre kampene, afslutter den østrigske kaptajn.

Hovedpersonen selv kunne da også godt grine af sit nye kælenavn, men erkender, at han også skal til at score uden for Europa. 

- Alle kalder mig "European Cup Willi" nu, men det er bare en joke. Indtil videre har jeg også kun scoret i Europa, men jeg skal også til at levere i ligaen, fortæller William Bøving. 

William Bøving har scoret i begge gruppespilskampe i Europa League, og scorede også mod PSV i Champions League kvalifikationen, hvor Sturm Graz dog blev slået ud, hvorfor de nu spiller Europa League.