Video : Tipsbladet
Rygter

Danskerklub vil hente Simon Kjær

Tipsbladet er her klar med mandagens rygtebørs.

Simon Kjær fra AC Milan til Venezia
Note:
Simon Kjær står uden en klub efter EM, da landsholdskaptajnen ikke fik forlænget sin kontrakt med AC Milan. Kjær kan dog potentielt alligevel fortsætte karrieren i Serie A, idet oprykkerne fra Venezia angiveligt har henvendt sig til den 35-årige forsvarsspiller, der tirsdag rejser med det danske landshold til EM-slutrunden i Tyskland. Venezia råder allerede over to danskere i form af angriberen Christian Gytkjær og midtbanespilleren Magnus Kofod Andersen. 
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Middel

Armando Broja fra Chelsea til Everton
Note:
Broja har i denne sæson været udlejet til Fulham, men den albanske angriber kan efter sommerferien tørne ud for Everton, der angiveligt er klar til at sende 265 millioner kroner i Chelseas retning. 
Kilde: Ben Jacobs
Sandsynlighed: Middel

Manchester United vil af med Jadon Sancho
Note:
Sancho har haft et stærkt forår som lejesvend i Dortmund, og tyskerne er blandt de klubber, der vil forsøge at hente den engelske kantspiller denne sommer. Manchester United har besluttet at sælge Sancho, og prisskiltet lyder på 350 millioner kroner. 
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Federico Chiesa fra Juventus til Napoli eller Roma
Note:
Chiesas fremtid i Juventus fremstår angiveligt tiltagende usikker, og den italienske landsholdsstjerne kan være på vej til klubber som Roma og Napoli, der begge har vist interesse. 
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Under middel

Joshua Zirkzee fra Bologna til AC Milan, Arsenal eller Manchester United
Note:
Zirkzee har haft en stor sæson i Serie A, men den den 23-årige hollandske angriber kan snart være fortid i Bologna, da flere storklubber har kig på ham denne sommer. 
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Middel