Video : Tipsbladet
Rygter

De kan hente Thomas Delaney til spotpris

Tipsbladet er her klar med onsdagens første omgang transferrygter.

Anderlecht kan få Thomas Delaney til spotpris
Note:
Thomas Delaney har været en vigtig spiller for Anderlecht i denne sæson, og nu forlyder det, at danskerklubben kan hente den lejede midtbanespiller til en fornuftig pris til sommer. Delaneys frikøbsklausul lyder angiveligt på omtrent 22 millioner kroner, men Sevilla siges nu at være klar til at sælge danskeren for omtrent det halve. 32-årige Thomas Delaney har kontrakt med Sevilla frem til sommeren 2025.
Kilde: Le Soir
Sandsynlighed: Over middel

Patrick Dorgu fra Lecce til AC Milan, Juventus eller Premier League
Note:
19-årige Patrick Dorgu forventes at blive eftertragtet på sommerens transfermarked, og danskeren koster angiveligt mindst 150 millioner kroner efter hans flotte debutsæson i Serie A. 
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Middel

Bruno Guimaraes fra Newcastle til Arsenal eller Manchester City
Note:
Newcastle kan miste en stor profil til sommer, idet Bruno Guimaraes har en frikøbsklausul på 870 millioner kroner. Arsenal og Manchester City følger begge brasilianeren med stor interesse, forlyder det. 
Kilde: The Telegraph
Sandsynlighed: Middel

Thiago Silva fra Chelsea til Fluminense 
Note:
39-årige Thiago Silva forlader angiveligt europæisk topfodbold til sommer, idet brasilianeren har indgået en aftale med Fluminense i hjemlandet. 
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Over middel

Robin van Persie bliver cheftræner i Heerenveen
Note:
Den tidligere Manchester United- og Arsenal-stjerne Robin van Persie er angiveligt tæt på at indlede trænerkarrieren i Eresdivisie-klubben Heerenveen. 
Kilde: Algemeen Dagblad
Sandsynlighed: Over middel