• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Ronaldo pønser på Premier League-comeback

Foto: Getty Images

Det har ikke været en sjov sæson for Juventus, og ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er Cristiano Ronaldo nu begyndt at lege med tanken om en retur til Manchester United til sommer.

Af clbold.dk

Det er et scenarie, som mange Manchester United-fans har drømt om i årevis. 

Siden Cristiano Ronaldos Old Trafford-exit i 2009 har den engelske storklubs tilhængere drømt om at se den portugisiske superstjerne tilbage i Manchester United-trøjen. Og ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er det et scenarie, der nu virker mere realistisk, end den har gjort i lang tid. 

Man glemmer aldrig den første forelskelse
Ifølge La Gazzetta dello Sport er et Manchester United-skifte således en mulighed, som Cristiano Ronaldo reelt reflekterer over i disse dage. Milano-avisen skriver desuden, at Ole Gunnar Solskjær er åben for idéen. 

- Det siges, at man aldrig glemmer den første forelskelse, og erfaringen har vist os, at de lykkeligste minder vender tilbage, når nutiden ikke længere fremstår tilfredsstillende. Og det er af denne årsag, at Cristiano Ronaldo på det seneste er begyndt at lege med tanken om Uniteds røde trøje. En anden årsag er den frustration, der har været tydelig i ham i et stykke tid nu, og som han ikke længere forsøger at skjule, når han er på banen, lyder det således fra La Gazzetta dello Sport. 

Tristesse i Torino
Ifølge La Gazzetta dello Sport har Cristiano Ronaldo det okay i Torino, men portugiseren 'er ikke så glad, som han plejede at være'. Der er da heller ikke så meget at sige til, at den ekstremt kompetetive portugiser er utilfreds for tiden. Juventus blev således elimineret i 1/8-finalen i Champions League i marts, og med seks spillerunder tilbage af Serie A-sæsonen er det stadig et åbent spørgsmål, om Andrea Pirlos mandskab formår at kvalificere sig til Champions League i næste sæson. 

Juventus, der blandt andet skal møde Inter og Milan i de sidste runder, ligger således på fjerdepladsen i Serie A, blot to point foran Napoli, der har et væsentligt mere overkommeligt program i de sidste seks runder. 

Døren til Madrid blev lukket
Ifølge La Gazzetta dello Sport undersøger Cristiano Ronaldo i øjeblikket mulighederne for at komme til et hold, der kan garantere portugiseren en vis succes i karrierens sidste år. Døren til Real Madrid blev for et par dage siden smækket i af madrilenernes klubpræsident, og derfor har Cristiano Ronaldo nu i stedet rettet blikket mod Manchester United. 

La Gazzetta dello Sport skriver, at Cristiano Ronaldo derfor har bedt sin agent, Jorge Mendes, om at undersøge muligheden for en retur til Manchester United. Avisen påpeger dog, at en transfer til sommer vil blive kompliceret. Både fordi Cristiano Ronaldo har en voldsom løn i Italien, hvor han skal betale mindre i skat, men også fordi der i øjeblikket er kaos på Old Trafford, hvor næstformanden Ed Woodward er trådt tilbage efter Super League-farcen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020