Foto: Getty Images
Rygter

Driblestærk Real Madrid-brasilianer kan følge med Varane til England

Real Madrid er angiveligt så desperate efter at få fingrene i Kylian Mbappé, at madrilenerne er klar til at skille sig af med Vinicius.

Real Madrid er klar til at ofre Vinicius i jagten på Kylian Mbappé. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den engelske avis Daily Mirror, der skriver, at Real Madrid har tilbudt den 21-årige brasilianer til Manchester United, fordi madrilenerne vil frigøre midler til at hente Mbappé. De to klubber forhandler i øjeblikket om Raphaël Varane, og ifølge Daily Mirror har Real Madrid i den anledning altså også tilbudt Vinicius til den engelske storklub. 

United er interesserede
Ifølge Daily Mirror vil Real Madrid have knap 600 millioner kroner for Vinicius, som madrilenerne for tre år siden hentede for 335 millioner kroner i Flamengo. Manchester United er angiveligt interesserede i den brasilianske brasilianer, omend englænderne ikke har tænkt sig at betale i nærheden af 600 millioner kroner.

Og ifølge Daily Mirror kan løsningen derfor blive, at Real Madrid udlejer Vinicius til Manchester United i første omgang. 

I den seneste tid har Everton-profil Richarlison desuden været rygtet til Real Madrid, hvilket også kan vise sig problematisk for Vinicius, da de to brasilianere spiller på samme position. Under Copa America startede Richarlison inde, mens Vinicius sad på bænken.