• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Dyrt indkøbt Chelsea-stjerne rygtes til Lazio

Foto: Getty Images

Kepa Arrizabalaga er endt som reservemålmand i i Chelsea, og spanieren kan nu have kurs mod Rom.

Af Lars Gram-Hanssen

De kom alvorligt på kant med hinanden for et par år siden, men nu kan der være lagt op til en genforening mellem Maurizio Sarri og Kepa Arrizabalaga. 

Således skriver det italienske medie Calciomercato nu, at Maurizio Sarri vil have en ny målmand til Lazio, og at italieneren ønsker at leje Kepa Arrizabalag af sin tidligere klub, Chelsea. 

Kostede mange mål
Den i dag 27-årige Kepa Arrizabalaga blev verdenshistoriens dyreste målmand i sommeren 2018, da Chelsea hentede spanieren for lige knap 600 millioner kroner i Athletic Bilbao. 

Kepa Arrizabalaga løb dog ind i store problemer på Stamford Bridge, særligt i spanierens anden sæson i Chelsea, hvor han bemærkede sig med en række kæmpefejl. Og i september sidste år hentede Chelsea så Édouard Mendy, der hurtigt blev London-klubbens klare førstevalg. 

I denne sæson har Kepa Arrizabalaga derfor primært optrådt i Carabao Cup'en, omend spanieren også har spillet en enkelt Premier League-kamp. 

Tilbage i foråret 2019 gjorde Kepa Arrizabalaga Maurizio Sarri rasende, da spanieren nægtede at lade sig udskifte i Carabao Cup-finalen mod Manchester City. Læs mere om det HER.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020