• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Bayern-boss overrasker: Han bliver ny landstræner

Foto: Getty Images

Meget tyder på, at Hansi Flick til sommer er fortid i Bayern München. Efter tirsdagens Champions League-exit kastede Flick således benzin på de rygter, der peger på ham som Tysklands kommende landstræner.

Af clbold.dk

Bayern München blev tirsdag sendt ud af Champions League, og efter kvartfinalen mod Paris Saint-Germain indikerede sydtyskernes cheftræner mere eller mindre, at han er på vej væk til sommer. 

- Jeg har en kontrakt med Bayern, men jeg tænker altid over, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Om tingene går godt her og den slags. Min familie står bag mig, uanset min beslutning, uanset om det bliver hos DFB (det tyske fodboldforbund, red.), lød det således, ifølge Sky Germany, fra Flick. 

 Dermed bekræftede Bayern München-cheftræneren stort set den udmelding, som den tyske legende Lothar Matthäus kom med efter onsdagens kvartfinale. 

- Det her var Hansi Flicks sidste Champions League-kamp som Bayern München-cheftræner. Han er DFB's førstevalg til at afløse Joachim Löw. Han vil acceptere tilbuddet til sommer, lød det således, ifølge Sky Germany, fra Matthaüs. 

Der har i de seneste uger floreret rygter om, at Hansi Flick er på vej til at blive Tysklands næste landstræner, idet Flick har haft samarbejdsvanskeligheder med Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic. Samtidig ligger det allerede fast, at Löw stopper som landstræner efter EM.

Lothar Matthäus slog efter tirsdagens Champions League-brag samtidig fast, at Bayern München kraftigt overvejer at hente RB Leipzigs Julian Nagelsmann ind som ny cheftræner. 

Ifølge Bulinews har Nagelsmann dog onsdag afvist, at han skulle have indledt nogen som helst dialog med Bayern München. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus