• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Efter United-rygter: Klubpræsident erklærer sig klar til salg af midtbanestjerne

Foto: Getty Images

Manchester United jagter angiveligt en central midtbanespiller denne sommer, og nu har Rennes-præsident Nicolas Holveck så erklæret sig parat til at sælge den eftertragtede Eduardo Camavinga denne sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Eduardo Camavinga endte i marts på andenpladsen på Goals liste over verdens største 'wonderkids', kun overgået af Ansu Fati, og den franske teenager forventes da også at forlade Rennes ganske snart. 

Camavinga, der debuterede i den bedste franske række som 16-årig, har således været rygtet til Real Madrid, Paris Saint-Germain og Manchester United i de seneste måneder. Og selvom Rennes altså råder over et af verdens største talenter, så har den franske klubs præsident nu erklæret sig klar til et salg af midtbanespilleren. 

- Diskussionerne er stadig i gang, alt er åbent. Enten for et exit i dette transfervindue - hvis der lander et tilbud, der er tilfredsstillende for alle - eller for en forlængelse, lyder det således, ifølge RMC Sport, fra Rennes-præsident Nicolas Holveck. 

Nærmer sig kontraktudløb
Ifølge Goal har Manchester United angiveligt været i dialog med Rennes om Eduardo Camavinga, som Ligue 1-klubben kan angiveligt vil have 370 millioner kroner for. 

Camavingas kontrakt udløber dog næste år, hvilket kan tvinge Rennes til at gå på kompromis med prisen, medmindre man vil risikere at miste megatalentet for en fri transfer næste sommer. 

Den 18-årige Eduardo Camavinga er noteret for 82 kampe i Rennes-trøjen.