Rygter Lars Gram-Hanssen

Ekspert: Her vil Eriksen tage sin beslutning

Foto: Getty Images

Ifølge transferguruen Fabrizio Romano bliver det formentlig først i begyndelsen af juli, at Christian Eriksen tager en endegyldig beslutning om fremtiden.

Af Lars Gram-Hanssen

Selvom mange fodboldinteresserede venter i spænding på nyt om Christian Eriksens fremtid, så er der ingen afklaring lige på trapperne. 

Sådan lyder det nu fra den italienske transferjournalist Fabrizio Romano, der i et interview med Viaplay understreger, at Manchester United stadig vil have fynboen. 

- Ja, han er stadig en, de gerne vil have. Han er en spiller, de har diskuteret, først internt, og derefter med spillerens agent. Så de har haft en samtale med Martin Schoots, der er Christian Eriksens agent. Ligesom mange andre klubber har haft det, lyder det således fra Fabrizio Romano.

- Brentford er også stadig inde i billedet. De har ikke givet op. De har præsenteret deres tilbud, og de håber og drømmer stadig om, at Christian Eriksen bliver i klubben i næste sæson. Men Manchester United bekræftede i sidste uge overfor hans agent, at de vil have Eriksen. Men i øjeblikket er der stadig ikke noget svar fra Eriksens side. 

Og ifølge Fabrizio Romano bliver det muligvis først i begyndelsen af juli, at Christian Eriksen beslutter sig.

- Det kommer til at måske en uge eller 10 dage, før vi får et endeligt svar fra Christian Eriksens side. Så vi må se. Der har været rygter om Tottenham, men jeg har hørt, at Tottenham har andre prioriteter. Så jeg ser det sådan, at det er Brentford og Manchester United, der kæmper om Christian Eriksen, siger Fabrizio Romano således. 

Ifølge avisen Daily Star er det Manchester United, der nu er favorit til at hente Christian Eriksen - det kan du læse mere om HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.