• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Får fem år på Anfield: Liverpool henter markant forstærkning i Bundesligaen

Foto: Getty Images

Yussuf Poulsen må sige farvel til holdkammeraten Ibrahima Konaté, der til sommer rykker fra RB Leipzig til Liverpool. Det skriver talkSPORT.

Af Lars Gram-Hanssen

Ibrahima Konaté er tæt på at gennemføre et skifte til Liverpool, hvor franskmanden får en fem-årig kontrakt. 

Det skriver talkSPORT. Liverpool er således angiveligt nået til enighed med RB Leipzig-midterforsvareren om de personlige vilkår, og dermed ser den 21-årige Konaté altså ud til at fortsætte karrieren i Premier League.

Ibrahima Konaté har således en frikøbsklausul, og dermed kan RB Leipzig ikke stoppe franskmanden fra at rykke til Liverpool. De kriseramte engelske mestre skal betale 260 millioner kroner for Konaté. 

Et spørgsmål om tid
Den italienske transferekspert Fabrizio Romano har overfor talkSPORT bekræftet, at Konaté har kurs mod Liverpool.

- Det er meget, meget tæt på. Det er kun et spørgsmål om tid. Aftalen med spilleren er på plads. De ønsker at hente ham. Klubberne forhandler bare nu. Spilleren vil afsted. Det er en fem-årig kontrakt. Det kommer på plads om et par uger, lyder det således fra Fabrizio Romano.

Liverpool har i denne sæson haft voldsomme skadesproblemer i defensiven, hvor profiler som Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip er blevet ramt af alvorlige skader. Liverpool hentede Ozan Kabak og Ben Davies i januar, men Merseyside-klubben er altså nu tæt på at have sikret sig endnu en defensiv forstærkning.