• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Får næppe fingrene i Skov Olsen: Et skridt ned

Foto: Getty Images

Ifølge The Athletic har Bologna sat et prisskilt på Andreas Skov Olsen, der betyder, at skotske Rangers næppe vælger at gå efter den danske kantspiller. Ifølge mediet er det endvidere usandsynligt, at Andreas Skov Olsen vælger at tage til den skotske liga.

Af Lars Gram-Hanssen

Andreas Skov Olsen er i den seneste tid blevet rygtet til skotske Rangers, men det er efterhånden ikke sandsynligt, at den danske landsholdsprofil skifter til Glasgow-klubben.

Sådan lyder det i hvert fald fra The Athletic, der skriver, at den 22-årige Andreas Skov Olsen prioriterer at foretage et klubskifte, der giver ham de bedste muligheder for at sikre sig en startplads til VM i Qatar i slutningen af året. 

- Han starter for Danmark, og han ønsker at spille på højeste niveau i en liga, hvor spillestilen passer til hans egen spillestil. Med et skifte til Skotland vil han blive en stor spiller i en mindre liga, hvor han vil kunne dominere kampe og nyde samme beundring, som hans landsmand Brian Laudrup gjorde. Men det vil være risikabelt at tage et skridt ned, skriver The Athletic således. 

The Athletic peger på, at Rangers dog vil blive en markant mere attraktiv destination for Andreas Skov Olsen, hvis den skotske klub kan kvalificere sig til Champions League. 

Bologna er dog åbne for et permanent skifte her i januar, lyder det, og den italienske klub ønsker angiveligt i omegnen af 66 millioner kroner for Andreas Skov Olsen. Og ifølge The Athletic er det en pris, der betyder, at Rangers lige nu er en mindre sandsynlig destination for Andreas Skov Olsen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020