Video : Tipsbladet
Rygter

FCK prøvede - nu er han tæt på Serie A

FC København var i januar inde i billedet til skotske Josh Doig, men nu ser det ud til, at han fortsætter karrieren hos en Serie A-klub.

Hullet efter Victor Kristiansen er endnu ikke blevet lukket, selvom man har Christian Sørensen på kontrakt, mens Elias Jelert og Kevin Diks også kan dække positionen.

Derfor lagde FC København i januar ikke skjul på, at de godt kunne tænke sig at forstærke positionen, og her blev de meldt ude efter skotske Josh Doig fra Hellas Verona.

FC København var en blandt rigtig mange bejlere, og flere af dem var også klubber med en betragtelig størrelse i Napoli, Lazio, Roma og Atalanta, mens OGC Nice og Stade Reims dengang skulle være længst fremme i kampen om Josh Doig.

Skotten, der spiller på venstre wingback for Hellas Verona, er fortsat et varmt navn, men denne gang ser det ud til, at Bologna løber med hans underskrift.

The Times skriver, at Hellas Verona og Bologna lige nu er i fremskredne forhandlinger omkring en aftale, og det bliver en stor en af slagsen, som vil koste Bologna et sted mellem 43 og 60 millioner kroner.

Da Josh Doig blev rygtet væk i januar skrev The Times, at Hellas Verona kiggede i retning af en pris på 75 millioner kroner, men den ser det ud som om, at man må gå en smule på kompromis med.

Desuden skal Hellas Verona, såfremt Josh Doig bliver solgt, aflevere et sted mellem 11 og 15 millioner kroner til 21-årige Josh Doigs tidligere klub Hibernian, da de sikrede sig en videresalgsklausul i aftalen på omkring 25 procent.

Bologna har længe været store beundrere af Josh Doig, men selvom man er tæt på at nå til engihed omkring en aftale, så skriver The Times, at der fortsat er muligheder for andre klubber til at gøre et sidste forsøg på at hente ham.

Det er dog yderst tvivlsomt, at Josh Doig skulle fravælge Bologna for FC København og særligt hvis de danske mestre skal op og betale omkring 60 millioner kroner for ham.

FC København kan dog tilbyde en kamp om medaljer, som Josh Doig drømmer om.

- Det er altid fedt at blive rygtet til så store klubber. Det er selvfølgelig godt for mig selv og min selvtilled. Jeg har haft mange transferspekulationer et par gange i min karriere. Jeg ved, hvad jeg ikke skal se på. Hvis det sker, så sker det. Jeg har ikke vundet medaljer i min karriere endnu, men forhåbentlig kommer det, har han tidligere sagt til The Times.

Josh Doig har optrådt 22 gange, scoret to mål og leveret fire assister i Hellas Verona-trøjen. I playoff-kampen om overlevelse i Serie A så han hele kampen fra bænken, hvor man besejrede Spezia.