Video : Tipsbladet
Rygter

Fenerbahce har dansk stjerne i kikkerten

Ifølge Daily Mail er den tyrkiske storklub Fenerbahce interesseret i at hente Pierre-Emile Højbjerg, der har et enkelt år tilbage af kontrakten med Tottenham.

Pierre-Emile Højbjerg har haft en undervældende sæson i Tottenham, hvor den danske landsholdsstjerne har mistet sin startplads under Ange Postecoglou, der blev ansat som cheftræner sidste sommer. 

Og ifølge den engelske avis Daily Mail er Pierre-Emile Højbjerg denne sommer opsat på et klubskifte i jagten på mere regelmæssig spilletid. 

Den 28-årige midtbanespiller, der har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, blev sidste sommer jagtet af Atlético Madrid, og La Liga-klubben er angiveligt stadig interesseret i Højbjerg. 

Klubber som Fulham, Juventus og Napoli har også vist interesse for Pierre-Emile Højbjerg, og ifølge Daily Mail kan Fenerbahce nu tilføjes til listen over klubber, der er interesseret i at hente den danske landsholdsprofil. 

Den tyrkiske klub har for nyligt ansat José Mourinho som ny cheftræner, og portugiseren kender Pierre-Emile Højbjerg fra sin tid i Tottenham, hvor han var cheftræner fra 2019 til 2021. 

Pierre-Emile Højbjerg rejser i dag med det danske landshold til Tyskland forud for EM-slutrunden, som for Danmarks vedkommende sparkes i gang mod Slovenien søndag aften. 

Pierre-Emile Højbjerg er på landsholdet inde i en god stime, idet midtbanespilleren har scoret i sine seneste tre landskampe.