• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Forbereder 893 mio. bud på Lindstrøm-makker

Foto: Getty Images

Eintracht Frankfurt kan score kassen på angriberen.

Af Jacob Quvang

Eintracht Frankfurt råder over en af Europas mest spændende offensive duoer i danske Jesper Lindstrøm og franske Randal Kolo Muani. 

Begge rygtes ofte til større adresser, og hvor Jesper Lindstrøm utvivlsomt bliver solgt for et trecifret større millionbeløb, så bliver det sandsynligvis intet i forhold til Randal Kolo Muani.

For den 24-årige franskmand kan indbringe Frankfurt kassen.

Ifølge Bild skulle selveste Manchester United være brandvarme på Randal Kolo Muani, og man skulle angiveligt være villig til at smide rigtig mange penge efter ham. 

Helt konkret vil Erik ten Hags mandskab betale 120 millioner euro - 893 millioner kroner - for angriberen.

Skulle det ske vil det være forrygende for Eintracht Frankfurt, der hentede Kolo Muani på en fri transfer i 2021 fra FC Nantes. 

I denne sæson har han været involveret i 30 scoringer i 34 kampe på tværs af alle turneringer, hvilket også har gjort ham aktuel for det franske landshold.

Han er ikke den eneste angriber, som Manchester United bliver rygtet til. Også Napoli-spidsen Victor Osimhen og Tottenham-stjernen Harry Kane meldes som kandidater. Det er almen kendt, at angriberpositionen er førsteprioriteten for Manchester United til sommer.