• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Nikolaj Kesting

Lørdagens rygtebørs: PSG jagter stjerne i City

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Nikolaj Kesting

Gabriel Jesus fra Manchester City til Paris Saint-Germain
Note: Hvis Kylian Mbappé forlader den franske hovedstad denne sommer, har hovedstadsklubben et ønske om at hente Gabriel Jesus i Manchester City.
Sandsynlighed: Under Middel
Kilde: The Sun

Odsonne Edouard fra Celtic til Everton
Note: Everton har angiveligt et ønske om at styrke offensiven denne sommer. Her skulle de have udset sig Celtics målfarlige angriber som en mand, der kan fortstærke holdet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Raheem Sterling væk fra Manchester City:
Note: Der går kraftige rygter om, at Cristiano Ronaldo skal være på vej til City, og derfor er klubben også begyndt at forhøre sig om bud på sine spillere. Det inkluderer Raheem Sterling, der kan blive taberen i transferpuslespillet, da det formodes, at City skal skille sig af med spillere for at få Ronaldo i folden. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fabrizio Romano

Paul Pogba fra Manchester United til Paris Saint Germain
Note: PSG forbereder sig på en virkelighed uden Kylian Mbappe. Derfor kigger klubben nu hvidt og bredt ud i fodboldverdenen, og blandt andet på United's Paul Pogba, som klubben ønsker at forstærke sig med. Også Erling Haaland og Eduardo Camavinga bliver nævnt som mulige forstærkninger i Mbappe's fravær. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: L'Equipe

Ilaix Moriba fra Barcelona til Tottenham
Note: Det er fortsat ikke lykkedes for Barcelona at få forlænget med sit vidunderbarn Moriba. Derfor skal det store talent formentlig sælges og her ligner Tottenham lige nu den klub, som fører det løb. Barcelona vil angiveligt ikke lade Moriba spille, så længe han ikke forlænger sin kontrakt, og derfor træner han lige nu med klubbens ungdomshold.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttomercato

Jules Kounde fra Sevilla til Chelsea
Note: Chelsea er tæt på at skrive under med den franske forsvarsspiller Kounde. Sevilla og Chelsea er nået til enighed om en pris på 364 millioner kroner for franskmanden. Det eneste, der taler imod handlen, er, at Chelsea fortsat ikke er lykkedes med at skille sig af med Kurt Zouma, da klubben formentlig har brug for at lette truppen før en ny spiller kan komme til. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Italia

Adama Traore fra Wolverhampton til Tottenham
Note: Spurs har fået afvist et bud på den 25-årige spanier. Det har i længere tid tydet på, at Tottenham kunne få det fysiske pragteksemplar til klubben, men Wolves har afvist et bud fra Tottenham, da klubben ønsker at beholde Traore. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020