• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Fredberg og Riemer drømmer om dansk angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Danskerkolonien i RSC Anderlecht kan snart vokse yderligere.

Af Jacob Quvang

RSC Anderlecht er efterhånden ved at udvikle sig til en sand danskerkoloni, og til sommer kan klubben få tilgang af endnu en dansker.

Jesper Fredberg er så småt i gang med at sammensætte et hold, som skal få RSC Anderlecht tilbage i den belgiske top, og her drømmer den tidligere Viborg-mand samt klubbens cheftræner Brian Riemer om en landsmand. 

Helt konkret Kasper Dolberg, som bør kunne lokkes væk fra OGC Nice efter to sløje lejeophold i henholdsvis Sevilla og Hoffenheim. 

Det skriver mediet Le Soir.

Det vides endnu ikke, om Anderlecht forlænger aftalen med 34-årige Islam Slimani, som har været brandvarm for klubben siden skiftet i januar. Derfor er Fredbeg begyndt at overveje andre muligheder, og her er det altså den danske landsholdsangriber, som er drømmen.

Det har tidligere været meldt, at Dolberg vil koste mellem 37 - 52 millioner kroner til sommer, og det er i den høje ende i forhold til det budget, som Jesper Fredberg har til rådighed. Herefter kommer Dolbergs løn, som vel nok også hører til i den høje ende for klubben, som skal spare. 

Derfor kan det blive en vanskelig opgave at hente Dolberg, som også selv har brug for at finde et sted, hvor han kan spille og score regelmæssigt for at kickstarte karrieren.