Foto: Getty Images
Rygter

Gerrard sender kærlighedserklæring til Bellingham

Steven Gerrard er ikke færdig med at gøre Liverpools fans glade.

Steven Gerrard er en sand legende i Liverpool, og selv om det efterhånden er en del år siden, at han brændte banen af for klubben, så brænder hjertet stadig for de røde.

Derfor håber han - ligesom stort set alle andre Liverpool-fans - at klubben lykkes med at hente stortalentet Jude Bellingham. 

Faktisk er Gerrard klar til at agere agent for Liverpool i en eventuel handel. Det fortæller han i optakten til Liverpools storkamp mod Chelsea på BT Sports.

- Jeg er sikker på, at Jude er smart nok til at kigge mod Liverpool, som har en af de fem bedste trænere i verden. De er i gang med at bygge en ny tribune, de har nogle verdensklasse faciliteter, og jeg vil have Jude Bellingham i Liverpool.

- Jeg skal nok selv flyve til Dortmund og tage ham ud og spise et fint sted. Jeg synes, det er vigtigt for ham at tage til England og udvikle sig. Bare send hans dagbog til mig! Siger Steven Gerrard. 

Han pointerer yderligere, at Liverpools midtbane kan bruge et friskt pust, hvilket Bellingham afgjort vil give den. 

Liverpools midtbane har da også fået meget kritik i denne sæson, hvor Thiago, Jordan Henderson og Fabinho mest af alt har lignet en flot gamle mænd uden fart i benene. 

Derfor er en eller flere nye midtbanespillere Liverpool-fansenes store ønske, og her står Jude Bellingham øverst på ønskelisten. Man er dog i hård konkurrence med Real Madrid, som lige nu ligner favoritten til at vinde kampen om englænderen.