Foto: Getty Images
Rygter

Glem det, Man Utd: Han er næsten umulig at hente

Frenkie de Jong er stadig på blokken i Manchester United, men de kan skyde en hvid pil efter at hente ham til januar.

Trods adskillige farvel-rygter i sommer blev Frenkie de Jong i FC Barcelona, som han ingen intentioner havde om at forlade. 

Særligt Manchester United var brandvarme efter hollænderen, og den interesse lever stadig. Derudover meldes Chelsea og Liverpool også interesseret. 

Der skal dog noget helt ekstraordinært til for at lokke de Jong væk fra Barcelona. For det første har han været ude og udtale til De Telegraaf, at han vil blive i klubben det næste årti. Barcelonas økonomiske situation kan dog tvinge klubben til at sælge inden, men også her skal interesserede klubber grave dybt i lommerne. Det forklarer transferjournalist Fabrizio Romano. 

- Til januar er han næsten umulig at hente, men til sommer afhænger det af spilleren, for Frenkie de Jong hhar altid sagt nej til et skifte. Det er ikke kun til Manchester United. Han besluttede sig for at blive i Barcelona, hvor han er glad. Hvis han ændrer sin holdning, så får vi at se, lyder opdateringen fra Romano til GiveMeSport

Frenkie de Jong har i denne sæson været fast mand i FC Barcelona, hvor han spiller en vigtig rolle for Xavis måde at spille på. Han har startet inde i 13 ud af 14 La Liga-kampe.