• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Har talt i telefon: Ancelotti vil hente brasiliansk landsholdsstjerne til Madrid

Foto: Getty Images

Carlo Ancelotti har en offensiv stjerne i kikkerten, som italieneren vil have til Real Madrid denne sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Carlo Ancelotti rykkede i juni fra Everton til Real Madrid, og italieneren pønser tilsyneladende på at hente en af den engelske klubs største profiler med til Madrid. 

Således skriver Goal, at Ancelotti har været i kontakt til Richarlison, der i øjeblikket deltager i Copa America med Brasilien. Her talte Ancelotti og Richarlison angiveligt om muligheden for et spansk skifte for den 24-årige brasilianer.

Bud kan blive sendt snart
Ifølge Goal har Real Madrid endnu ikke afgivet et officielt bud på Richarlison endnu, men Ancelottis interesse kan betyde, at den engelske klub snart modtager et bud, som man skal forholde sig til. Allerede kort efter Ancelottis retur til Real Madrid reporterede ESPN, at italieneren ville Richarlison med til Spanien.

Everton betalte i 2018 omtrent 290 millioner kroner for Richarlison, som man hentede i Watford. Indtil videre er det blevet til 42 mål i 119 kampe for Everton for den brasilianske kantspiller. 

Richarlison skal i første omgang koncentrere sig om Copa America-finalen mod Argentina, som spilles natten til søndag dansk tid. Everton-spilleren er startet inde i fire af Brasiliens seks kampe i slutrunden, herunder i både kvart- og semifinalen.