Video : Tipsbladet
Rygter

Her vil Zinedine Zidane være cheftræner

Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Zinedine Zidane til Manchester United
Note
: Flere klubber vil have det franske ikon tilbage i trænerfaget, og især Bayern München siges at bejle til Zidane. Franskmanden skal dog ikke være særligt interesseret i at afløse Thomas Tuchel i Bayern München - den tidligere Real Madrid-stjerne foretrækker at gå til Manchester United.
Kilde: L'Equipe
Sandsynlighed: Middel

Stefano Pioli forlader AC Milan
Note
: Vi bliver i trænerverdenen, hvor AC Milan forventes at give Stefano Pioli sparket ved udgangen af denne sæson. Storklubben er nummer to i Serie A langt efter lokalrivalerne Inter, og i denne uge blev Milan ekspederet ud af Europa.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Ian Maatsen fra Chelsea til Borussia Dortmund
Note
: Den 22-årige hollænder har meddelt Chelsea, at han ønsker at blive i Borussia Dortmund, som han har været udlejet til i indeværende sæson.
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Over middel

Frenkie de Jong fra Barcelona til Bayern München
Note
: Den hollandske kreatør har i flere omgange været rygtet væk fra FC Barcelona, og nu forlyder det, at Bayern München vil gå helhjertet efter Frenkie de Jong til sommer. Prisen befinder sig et sted imellem 450 og 525 millioner kroner.
Kilde: Relovo
Sandsynlighed: Middel

Nacho forlader Real Madrid
Note
: Veteranen skal have oplyst Real Madrid om, at han ønsker at forlade klubben til sommer, når hans kontrakt udløber. 34-årige Nacho har repræsenteret Real Madrid hele sin karriere og er noteret for 355 førsteholdskampe. Fremtiden kan være i Milano, hvor både Inter og AC Milan viser interesse. 
Kilde: Marca
Sandsynlighed: Over middel

Sofyan Amrabat er færdig i Manchester United
Note
: Manchester United har ingen planer om at veksle Amrabats lejeaftale til en permanent kontrakt, og marokkaneren forlader dermed "De Røde Djævle" til sommer og vender tilbage til Fiorentina. 
Kilde: Manchester Evening News
Sandsynlighed: Over middel