Video : Tipsbladet
Rygter

Inter interesseret i dansk U21-profil

Ifølge Gianluca Di Marzio fastholder Inter interessen i danske Filip Jørgensen.

Han tilkæmpede sig i sidste sæson rollen som førstemålmand i Villarreal, og de stærke præstationer i La Liga har nu medført et stort fokus på danske Filip Jørgensen. 

Chelsea og Inter har i den seneste tid været meldt interesserede i den danske U21-landsholdsprofil, og ifølge transferjournalisten Gianluca Di Marzio er Filip Jørgensen stadig aktuel i Inter, fordi de italienske mestre jagter en ny andenmålmand. 

Emil Audero kan nemlig være på vej væk fra Inter denne sommer, og Milano-klubben har derfor kig på et par forskellige mulige afløsere. 

Længst fremme er Inter i forhandlingerne med Genoa om spanske Josep Martinez, men ifølge Gianluca Di Marzio har Inter så sent som fredag været i kontakt med Villarreal vedrørende muligheden for at hente Filip Jørgensen. 

Hos Inter er det Yann Sommer, der er førstevalg, men schweizeren er efterhånden blevet 35 år, så for Filip Jørgensen kan der potentielt være interessante perspektiver i at rykke til Milano-klubben for at kæmpe om rollen som førstemålmand.