Video : Tipsbladet
Rygter

Kæmpeklub følger Morten Hjulmand under EM

Tipsbladet er her klar med tirsdagens rygtebørs.

Morten Hjulmand fra Sporting til Manchester United
Note:
Morten Hjulmand har imponeret stort i den portugisiske liga i denne sæson, ligesom den unge midtbanespiller også banker på til en startplads på landsholdet. Og ifølge den portugisiske avis Correio da Manha vil selveste Manchester United under EM-slutrunden i Tyskland følge Morten Hjulmands præstationer tæt, idet 'De Røde Djævle' har et godt øje til den tidligere Lecce-kaptajn. Interessen har dog indtil videre ikke udmøntet sig i nogen konkrete henvendelser eller forhandlinger, forlyder det.
Kilde: Correio da Manha
Sandsynlighed: Middel

Paulo Dybala fra Roma til Inter
Note:
Dybala blev allerede sat i forbindelse med Inter, da argentineren forlod Juventus for et par år siden, og nu viser Milano-klubben igen interesse for Dybala, der har en relativt overkommelig frikøbsklausul på 90 millioner kroner. 
Kilde: Tuttosport
Sandsynlighed: Middel

Jonathan Tah fra Bayer Leverkusen til Bayern München
Note:
Xabi Alonso må formentlig sige farvel til forsvarsprofilen Jonathan Tah, idet tyskeren er tæt på et skifte til Bayern München. 
Kilde: Sky Sports Deutschland
Sandsynlighed: Over middel

Joao Palhinha fra Fulham til Bayern München, Barcelona eller Manchester United
Note:
Joao Palhinha ser ud til at være fortid i Fulham inden længe, idet den portugisiske landsholdsspiller jagtes af flere europæiske kæmpeklubber. 
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Over middel

Daichi Kamada fra Lazio til Crystal Palace
Note:
Daichi Kamada ankom til Lazio omtrent samtidig med Gustav Isaksen, men japaneren meldes nu allerede færdig i Rom, idet han angiveligt har kurs mod Premier League-klubben Crystal Palace. 
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel