Video : Tipsbladet
Rygter

Kan det bremse Højbjergs megaskifte?

Danskeren er uden tvivl på blokken hos Atletico Madrid, og han er deres ønskespiller, men der kan være én ting, som hindrer skiftet.

Pierre-Emile Højbjerg rygtes heftigt til Atletico Madrid, og det vil ikke være verdens største overraskelse, hvis den danske landsholdsspiller skal spille under Diego Simeone i næste sæson. 

Det kræver dog, at enderne mødes, og det kan godt blive et problem, melder det spanske medie Sport.

Højbjerg er lige nu det bedste bud på en sommertransfer til midtbanen for Atletico Madrid, og meldingerne går da også på, at Tottenham har det fint med, at han skifter. Midtbanegeneralen har dog to år tilbage af sin kontrakt med London-klubben, hvorfor det kommer til at koste knaster, hvis han skal lokkes væk. 

Sport melder om en pris på 45 millioner euro, og det kan vise sig at være den helt store hindring i forhold til et skifte. For så meget vil Atletico Madrid ikke betale for ham, og kender man Tottenhams benhårde forhandlingsmand Daniel Levy, så ved man også, at det er svært at lokke en rabat ud af ham. 

Derfor kan det blive en transfersaga, som kommer til at trække ud.

Pierre-Emile Højbjerg var fredag en del af den Tottenham-trup, som er rejst til Australien i forbindelse med klubbens træningslejr.