Foto: Getty Images
Rygter

Kasper Dolberg meget tæt på klubskifte

Kasper Dolberg kan være på vej til tysk fodbold.

Kasper Dolberg har haft svært ved at finde melodien i Sevilla.

Her har han været udlejet fra OGC Nice, men indtil videre er han gået målløs fra banen i samtlige optrædener. Længe har meldingerne gået på, at Sevilla ville ophæve samarbejdet med den danske angriber.

Det ser også ud til at blive en realitet, da angriberen er meget tæt på at skifte til Hoffenheim i den tyske Bundesliga. Det skriver den normalt velinformerede italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio på sin hjemmeside.

Derfor vil man i Nice ophæve lejeaftalen med Sevilla og sende ham til Tyskland, hvor han kan blive holdkammerater med landsmændene Robert Skov og Jacob Bruun Larsen. Det kan være en fordel for Dolberg, mener Tipsbladets chefredaktør, Allan Olsen.

- Jeg tænker klart, at det er en fordel for en type som Kasper Dolberg, at hans gamle Silkeborg-kollega Robert Skov også er i klubben.

Kasper Dolberg skal have kickstartet karrieren igen efter nogle sløje sæsoner i OGC Nice, i Sevilla og senest ved VM-slutrunden for Danmark. Alt peger i retning af, at det bliver i Hoffenheim, at han skal give det et forsøg.

- Det er endnu en redningsplanke, der er kastet ud til Kasper Dolberg med det sandsynlige skifte til Hoffenheim. Det korte ophold i Sevilla var en rendyrket katastrofe, så godt, at han nu finder et nyt sted at spille fodbold, siger Allan Olsen.

Blot en enkelt gang i denne sæson er 25-årige Kasper Dolberg kommet på tavlen. Det var for det danske landshold i Nations League mod Frankrig. Nu skal målene til at komme retur for den blonde dansker, hvis ikke kritikken skal regne ned over ham igen.

- Problemet er, at mulighederne selvfølgelig bliver værre og færre jo flere steder Dolberg flopper, så han skal relativt hurtigt til at etablere sig i Bundesligaen og få nettene til at blafre igen. For Tyskland er også et hårdt sted, hvor pressen ikke holder igen.

Oprindeligt stod lejeaftalen med Sevilla til at udløbe efter denne sæson. Landsholdsangriberen har en kontrakt med den franske fodboldklub frem til 2024.