• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Kostede 950 millioner: Nu tales der om lejeaftale

Foto: Getty Images

Joao Felix er røget på bænken i Atlético Madrid, selvom madrilenerne for tre år siden brugte knap en milliard kroner på at købe ham. Derfor kan nu en udlejning til Paris Saint-Germain nu angiveligt finde sted til januar.

Af Lars Gram-Hanssen

Historiens femtedyreste spiller kan nu blive udlejet. 

I hvert fald skriver den franske avis Le Parisien nu, at Joao Felix til januar kan rykke til Paris Saint-Germain på en lejeaftale. 

Paris Saint-Germain jagtede i sommer forgæves angribere som Robert Lewandowski og Gianluca Scamacca, men pariserne er altså fortsat interesseret i at hente en rendyrket angriber, der kan bringe det bedste frem i Kylian Mbappé. 

Og ifølge Le Parisien ønsker Paris Saint-Germains sportslige rådgiver, Luis Campos, altså angiveligt at hente landsmanden Joao Felix til Paris. Den 23-årige portugiser er på det seneste røget ud i kulden i Atlético Madrid, hvor han er startet på bænken i madrilenernes seneste otte ligakampe. 

Atlético Madrid betalte i 2019 lige knap 950 millioner kroner for Joao Felix, da den spanske klub hentede angriberen i Benfica. Siden da har Joao Felix scoret 32 mål i 128 kampe for Atlético Madrid.