• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Liverpool vil sende offensivspiller til Atlético

Foto: Getty Images

Liverpool vil gerne have fingrene i Atlético Madrids Saúl Niguez, og den engelske klub er angiveligt klar til at inkludere Xherdan Shaqiri eller Divock Origi i en eventuel handel.

Af Lars Gram-Hanssen

Liverpool vil gerne hente Saúl Niguez i Atlético Madrid, og den engelske storklub er klar til at tilbyde Xherdan Shaqiri eller Divock Origi i bytte for spanieren.

Sådan lyder det fra den engelske avis Daily Express, der skriver, at Liverpool er meget interesseret i den 26-årige Saúl Niguez, der rygtes væk fra de spanske mestre. Ifølge Mundo Deportivo har Atlético Madrid i første omgang afvist Liverpools bud på 300 millioner kroner for midtbanespilleren.

Havde kurs mod Barcelona
Saúl Niguez så i sidste uge ud til at have kurs mod Barcelona, idet Atlético Madrid og Barcelona forhandlede om en byttehandel, der skulle sende Antoine Griezmann tilbage til den spanske hovedstad. Ifølge den spanske avis Sport er forhandlingerne dog gået i stå, da de to klubber ikke kunne blive enige om betingelserne. Diego Simeone erkendte tidligere på ugen, at Saúl Niguez kan forlade Atlético Madrid denne sommer. 

Hvad Xherdan Shaqiri angår, så har schweizeren længe været rygtet væk fra Liverpool, og i juni skrev det italienske medie Tuttomercatoweb blandt andet, at Maurizio Sarri gerne vil have Shaqiri til Lazio