• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Optrapper Damsgaard-interesse: Vil byde 185 mio.

Foto: Getty Images

Mikkel Damsgaard har i den seneste tid været rygtet til flere storklubber, men nu forlyder det fra Italien, at Tottenham fører kapløbet om den unge danskers signatur.

Af clbold.dk

Mikkel Damsgaard var en af de spillere, der fik det største gennembrud under EM 2021, og efterfølgende har der været masser af transferrygter om den 21-årige Sampdoria-dansker. 

Tidligere på ugen reporterede Rai Sport, at Damsgaard er på Juventus' radar, men nu forlyder det fra den italienske avis La Repubblica, at Tottenham fører kampen om den danske landsholdsprofil, der dermed altså også kan blive holdkammerat med Pierre-Emile Højbjerg i klubregi. 

Vil byde 185 millioner
Tottenham har denne sommer fået en ny sportsdirektør, italieneren Fabio Paratici, som London-klubben har hentet i Juventus. Paraticis første transfer i London er Atalanta-målmanden Pierluigi Gollina, og noget tyder altså på, at sportsdirektøren stadig har blikket rettet mod hjemlandet. 

I hvert fald forlyder det, at Tottenham er klar til at tilbyde Sampdoria 185 millioner kroner for Mikkel Damsgaard, som Genova-klubben hentede for omtrent 50 millioner kroner. Sampdorias præsident indikerede dog tidligere i juli, at han vil have op imod 300 millioner kroner for sit unge danske stjernefrø. 

Tottenham har angiveligt fulgt Mikkel Damsgaard siden José Mourinhos tid i klubben, og nu forlyder det altså, at London-klubben har tænkt sig at afgive et bud.