• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Madrid jagter superstjerne-erstatning for Benzema

Foto: Getty Images

Karim Benzema kan være tæt på et skifte til Saudi-Arabien, og ifølge The Times har Real Madrid derfor rettet kikkerten mod Premier League.

Af Lars Gram-Hanssen

Real Madrid har længe været meldt tæt på Jude Bellingham, men Dortmund-spilleren er ikke den eneste engelske stjerne, der kan ende i den spanske hovedstadsklub denne sommer. 

Ifølge The Times er Harry Kane nemlig på blokken i Real Madrid, der potentielt skal sige farvel til Karim Benzema denne sommer.

Den franske Ballon d'Or-vinder overvejer nemlig et tilbud fra den saudiarabiske klub Al Hilal angiveligt står med klar med en årsløn på mere end 750 millioner kroner. 

Også transferjournalisten Fabrizio Romano har berettet om saudiarabisk interesse for Karim Benzema. Ifølge Romano er det dog klubben Al Ittihad, der jagter Karim Benzema. Real Madrid forventer et snarligt svar fra Karim Benzema, skriver Fabrizio Romano. 

Og ifølge The Times kan franskmandens erstatning altså blive Harry Kane, der har kontraktudløb i Tottenham næste år. Manchester United jagter også Harry Kane, men ifølge The Times er Tottenham mere åbne for at sælge den engelske landsholdskaptajn til en udenlandsk klub. 

Et salg af Harry Kane til en anden klub i Premier League er faktisk fuldstændigt udelukket for Tottenham, lyder det. 

Real Madrid overvejer også billigere alternativer til Harry Kane, skriver The Times, der peger på Roberto Firmino og Espanyol-angriberen Joselu som andre angribere, der angiveligt er på Real Madrids radar.