Rygter Lars Gram-Hanssen

Mæhle-rygter: Kunne være sjovt at se ham der

Foto: Getty Images

Spiller Joakim Mæhle i Atalanta efter sommerferien? Ikke nødvendigvis, lyder det fra Tipsbladet Prints chefredaktør.

Af Lars Gram-Hanssen

Joakim Mæhle har været inde og ude af holdet i Atalanta i det seneste halve års tid, selvom danskeren har været en stor profil på det danske landshold. 

Og ifølge Troels Bager Thøgersen, chefredaktør for Tipsbladet Print, er der derfor ikke utænkeligt, at Joakim Mæhle kan stå foran et klubskifte til sommer.

- Joakim Mæhle har gjort det fremragende for landsholdet. Det har man kunne se, hvis man har fulgt bare lidt med i landsholdets kampe. For Atalanta har der egentlig også været gode perioder, men der har altså også været en del tid, hvor Mæhle ikke har været en af de foretrukne. Så jeg tror, at vi kommer til en afgørende sommer, siger Troels Bager Thøgersen således. 

Fremtiden kan ligge i en anden Serie A-klub, men engelsk fodbold kunne også være rigtig spændende, lyder det fra chefredaktøren.

- Han har helt sikkert et godt navn i Italien nu. Det bør han i hvert fald have, med de præstationer, han har leveret. I kan godt kalde mig en kliché, men jeg kunne altså godt se for mig, at det kunne være sjovt at få ham i Premier League, siger Troels Bager Thøgersen.

- Den der dynamik, han har, og det spil, han gentagne gange har vist, han kan levere... og det niveau, han kan være på. Jamen, hør, jeg synes, at han er god nok til Premier League, hvor modstanderne jo er endnu dygtigere end dem, han møder i den udemærkede Serie A. 

Joakim Mæhle blev for nyligt rygtet til Tottenham, og ifølge Troels Bager Thøgersen er det heller ikke de absolut største klubber i England, der vil gå efter Joakim Mæhle.

- Jeg kunne godt se en midterklub for mig. Eller måske skal vi op og tale Europa League- eller Champions League-deltager her på fastlandet i Europa. Det kunne selvfølgelig godt være et andet sted i Spanien, Italien eller Tyskland. 

Se hele analysen i afspilleren øverst i artiklen.