Video : Tipsbladet
Rygter

De fører kampen om Bayerns superstjerne

Tipsbladet er klar med de varmeste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Jamal Musiala fra Bayern München til Manchester City
Note: Det tyske supertalent er en af de mest eftertragtede spillere overhovedet i Europa, og turen kan meget vel gå tilbage til England for ham. Manchester City skulle være en af en del klubber, som vil købe ham til sommer, og den blå Manchester-klub fører åbenbart kapløbet. Der er åbnet en dør på klem for Musiala på grund af Bayern Münchens dårlige resultater i denne sæson, men Manchester City er nødt til at sælge en stor profil for at få det til at hænge sammen.
Kilde: The Independent
Sandsynlighed: Middel

Kingsley Coman fra Bayern München til Premier League-klub
Note: Endnu en Bayern München-spiller kan være på vej ud af svingdøren til sommer. Kingsley Coman har nærmest vundet alt, man kan vinde i Bayern München, og nu vil han angiveligt prøve sig af i England eller Spanien.
Kilde: Sport Bild
Sandsynlighed: Under middel

Francisco Trincao fra Sporting CP til Bayer Leverkusen
Note: Den tidligere FC Barcelona-spiller har fået det til at fungere i den portugisiske hovedstad, hvor han  denne sæson har scoret syv gange og lagt op til otte mål. Det har også fået Xabi Alonso til at spærre øjnene op for ham. 
Kilde: Record
Sandsynlighed: Middel

Alfred Gudmundsson fra Genoa til Tottenham eller Inter
Note: Islændingen har scoret hele 12 gange i Serie A i denne sæson, og det har fået ham på radaren hos både Inter og Tottenham. Inter skulle allerede have spurgt på ham.
Kilde: Rudy Galetti
Sandsynlighed: Under middel

Kevin de Bruyne fra Manchester City til Saudi-Arabien
Note: Flere klubber i Saudi-Arabien drømmer om at købe Kevin de Bruyne - heriblandt Cristiano Ronaldos Al-Nassr. Man ser de Bruyne som den næste helt store superstjerne, som kan skifte til den pengestærke liga. Der spekuleres i et bud på 100 millioner pund for belgieren, der til sommer har et enkelt år tilbage af kontrakten.
Kilde: Team Talk
Sandsynlighed: Under middel