• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Barca vil sælge stjernefrø for 560 mio.

Foto: Getty Images

Ifølge The Athletic er Barcelona interesseret i at sælge 20-årigt stortalent, idet de spanske mestre jagter en forstærkning til midtbanen.

Af Lars Gram-Hanssen

Han fik sin Barcelona-debut som blot 16-årig tilbage i 2019, men siden da har Ansu Fati haft svært ved at slå igennem for alvor i den spanske storklub. 

Og ifølge The Athletic er Barcelona nu klar til at sælge den i dag 20-årige Ansu Fati, der i denne sæson er startet inde i 11 La Liga-kampe for Barcelona. 

Fatis potentielle Barcelona-exit er relateret til den spanske klubs jagt på Wolverhampton-portugiseren Ruben Neves, som Barcelona-præsident Joan Laporta angiveligt er stor beundrer af. 

Både Ruben Neves og Ansu Fati er repræsenteret af stjerneagenten Jorge Mendes, og ifølge The Athletic er Barcelona klar til at betale 335 millioner kroner for Ruben Neves, såfremt Mendes samtidig kan finde en klub, der er klar til at købe Ansu Fati for 560 millioner kroner. 

Sergio Busquets forlader Barcelona efter denne sæson, og veteranens exit betyder, at Xavi har brug for en forstærkning til midtbanen. Ifølge The Athletic presser Barcelona-cheftræneren på for at hente Real Sociedads Martin Zubimendi ind som afløser for Busquets. 

Ifølge The Athletic kompliceres Barcelonas jagt på Ruben Neves af, at Xavi angiveligt ikke er overbevist om, at portugiseren er den rette mand til at afløse Busquets. 

Også Bayern München-stjernen Joshua Kimmich er, ifølge The Athletic, en spiller, som Barcelonas trænerstab er meget interesseret i at få fingrene i. 

Et eventuelt indkøb af tyskeren er dog også afhængigt af et salg af Ansu Fati, forlyder det.