• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Barcelona-emne koster 744 mio.

Foto: Getty Images

Bernardo Silva er blevet rygtet til Barcelona på det seneste, men ifølge The Athletic kræver Manchester City 744 millioner kroner for den portugisiske tekniker.

Af Lars Gram-Hanssen

Bernardo Silva har i den seneste tid været rygtet til Barcelona, men i den spanske klub skal man tilsyneladende skrabe en voldsom sum sammen, hvis man vil have portugiseren denne sommer. 

I hvert fald skriver mediet The Athletic nu, at Manchester City har givet Bernardo Silva et prisskilt på 100 millioner euro, svarende til 744 millioner kroner. 

I den spanske presse har der i de seneste uger været skrevet meget om Barcelonas interesse for Bernardo Silva, som angiveligt er catalanernes helt store prioritet her i transfervinduets afsluttende fase. Ifølge The Athletic har Manchester City dog endnu ikke modtaget et formelt tilbud fra Barcelona. 

The Athletic skriver dog, at man i Manchester City ikke vil være overraskede over at modtage et bud på Silva, der har kontrakt frem til 2025. De engelske mestre er dog kun klar til at sælge portugiseren til en høj pris, idet de på nuværende tidspunkt ikke har lang tid tilbage af vinduet til at finde en erstatning. 

Spørgsmålet er nu, om Barcelona er klar til at betale et så stort beløb for Bernardo Silva, der netop er fyldt 28 år. Den spanske klub har denne sommer brugt over en milliard kroner på spillere som Raphinha, Robert Lewandowski og Jules Koundé. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.