• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Dansk klub jagter svensk målkonge

Foto: Getty Images

Ombejlet svensk målmager, der de seneste år har scoret et haf af mål på den arabiske halvø, er på blokken i Danmark.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Svenske Carlos Strandberg har de seneste sæsoner braget mål ind på stribe på den Arabiske Halvø.

Lige nu er angriberen på kontrakt i Al-Sailiya SC fra Qatar, men opholdet lakker angiveligt mod enden, da dialogen omkring en kontraktforlængelse lige nu er på hold.

Det har fået flere bejlere til at byde sig til. Blandt andet har en klub fra Danmark snøren ude efter 27-årige Carlos Strandberg, skriver det svenske medie FotbollDirekt.

Ifølge deres oplysninger er der dog massiv interesse fra blandt andet Tyrkiet. Her skulle angriberen allerede have mødtes med en unavngiven klub, som skulle være klar til at tilbyde ham en kontrakt.

Desuden ligger der allerede kontrakttilbud klar fra Kina og Qatar. Fra samme område er en klub fra Japan også interesseret, mens en MLS-klub og ungarske Ferencvaros også har snøren ude efter Carlos Strandberg.

Carlos Strandberg har gjort sig i svensk, russisk og belgisk fodbold, men succesen har uden sammenligning været størst i Saudi-Arabien og nu i Qatar. 15 fuldtræffere er det blevet til for svenskeren i denne sæson.

Forinden spillede han i Al-Hazem og Abha i Saudi-Arabien, hvor han også havde mål i støvlerne. I Al-Hazem blev det til 13 scoringer i hans første sæson, mens det blev til 16 fuldtræffere i Abha.