Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: De vil have dansk målsluger

Danske Nikolai Baden Frederiksen står overfor et skifte denne sommer.

Vitresse-angriberen Nikolai Baden Frederiksen er i øjeblikket udlejet til de ungarske mestre Ferencváros, hvor hans ophold slutter ved udgangen af 2023.

Planen er dog ifølge Tipsbladets oplysninger, at angriberen og hans bagland kigger på mulighederne for at søge nye græsgange denne sommer. Af samme årsag har Nikolai Baden Frederiken ikke været med Ferencváros på træningslejr.

Nu kan Tuttosvenskan så fortælle, at svenske Hammarby skulle være en af de klubber, som er ivrige efter at tilknytte den 23-årige angriber. De fortæller også, at en unavngiven Bundesliga-klub er interesseret.

Nikolai Baden Frederiksen havde en drømmesæson i 2020/2021, hvor han var udlejet fra Juventus til WSG Tirol i Østrig. Her høvlede han mål ind på stribe, hvilket fik Vitesse til at slå kløerne i ham, da udsigten til førsteholdsfodbold i Juventus var begrænset.

Siden lejeopholdet i WSG Tirol, hvor det blev til 18 fuldtræffere, har Nikolai Baden Frederiksen ikke haft det helt samme målsnit i hverken Vitesse eller Ferencváros, hvor han blot har noteret sig for otte optrædener i foråret.

Ender det med et skifte til Hammarby IF, så ligner det umiddelbart et godt sted at kickstarte karrieren, da de er tyndt besat på angriberpositionen. Jusef Erabi er klubbens eneste rendyrkede ni'er, og derfor kunne det give mening for Nikolai Baden Frederiksen at tage kampen op med ham.

Den 23-årige dansker har fået sin fodboldopvækst i FC Nordsjælland, inden Juventus i 2018 så et lys i ham, og hentede ham til Torino. I Vitesse, hvor han har været på kontrakt i to sæsoner, er det blevet til 13 mål i 58 kampe.

Kontrakten med Vitesse løber frem til næste sommer.