• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Medie: De vil ikke forlænge med dansk kriger

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Danskeren ser ud til at være færdig i svensk fodbold til sommer, og angiveligt står flere danske klubber på lur til at hente ham.

Af Jacob Quvang

Jeppe Andersen kan til sommer gøre comeback i dansk fodbold. 

Den danske midtbanespiller har ellers været væk fra den danske andedam siden 2017, men det kan meget vel snart ændre sig. 

Således melder det svenske medie Fotbolldirekt, at Jeppe Andersen ikke får forlænget sin kontrakt med Hammarby. Den udløber til sommer, og det er ifølge mediet klubbens egen beslutning ikke at forlænge med den tidligere Esbjerg-spiller.

Dermed skal Jeppe Andersen finde sig en ny klub senest til sommer, og selv samme medie skriver, at flere danske klubber i Superligaen har en interesse for spilleren, der har spillet 148 Allsvenskan-kampe. 

Tidligere har der været meldt om massiv interesse fra Danmark, og denne bliver nok ikke mindre i løbet af de næste måneder, hvor Jeppe Andersen frit kan forhandle med andre klubber. 

Jeppe Andersen har spillet en stor rolle i Hammarbys opstanden til toppen af svensk fodbold, men nu er det med stor sandsynlighed snart forbi. Han spillede i Esbjerg fra 2013 til 2017.