Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Denne PL-klub vil have Kasper Schmeichel

Foto: Getty Images

Ifølge Talksport kan Kasper Schmeichel til sommer forlade Leicester til fordel for en anden engelsk klub.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Schmeichel har spillet for Leicester siden 2011, men til sommer kan den danske landsholdsmålmand være på vej videre. 

Således lyder det nu fra Talksport, at Newcastle overvejer at hente Kasper Schmeichel. 

- Leicester-boss Brendan Rodgers kan forvente en sommer med store ændringer på King Power Stadium, og målmand Kasper Schmeichel er et af de store navne, der potentielt kan være på vej væk. Talksport erfarer, at Rodgers planlægger en større ændring i truppen, efter at det skadesplagede Leicester-hold i denne sæson har været langt fra at indfrie forventningerne om at kvalificere sig til europæisk fodbold, skriver Talksport. 

- Pålidelige Schmeichel, der er en af de få tilbageværende fra Leicesters mirakuløse Premier League-triumf, har kontraktudløb næste sommer, og han er opsat på at spille europæisk fodbold. Der forventes at blive indledt en dialog mellem den 35-årige kaptajn og klubbens ledelse, så snart sæsonen er færdigspillet. 

- Newcastle er opsat på at hente en ny keeper, og klubben holder øje med Schmeichels situation. Men danskeren er også åben for et skifte til udlandet.

For et par uger siden skrev også The Athletic, at Kasper Schmeichels fremtid i Leicester fremstår uvis, da den danske målmand har et ønske om at prøve sig i de europæiske turneringer.