• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Engelske tophold jagter Rasmus Højlund

Foto: Getty Images

Ifølge det italienske medie Calciomercato kan Atalanta potentielt sælge Rasmus Højlund for det tredobbelte af, hvad man i sommer selv betalte for den danske landsholdskomet.

Af Lars Gram-Hanssen

Rasmus Højlund har været igennem en utrolig udvikling de seneste måneder, og den 20-årige dansker ligner nu en spiller, som Atalanta kan tjene rigtig mange penge på. 

Atalanta betalte omtrent 125 millioner kroner for Rasmus Højlund sidste sommer, men ifølge det italienske medie Calciomercato er den danske angribers værdi 'eksploderet' i de seneste måneder. 

Calciomercato skriver, at Rasmus Højlunds værdi er blevet mere end fordoblet, idet den unge dansker nu har en markedsværdi på omtrent 275 millioner kroner. 

Ifølge Calciomercato kan prisen dog presses dog helt op på 375 millioner kroner, hvis det ender med en budkrig til sommer. Både Newcastle og Arsenal siges nemlig at være klar til at hente det tidligere FC København-talent, der torsdag scorede hattrick i EM-kvalifikationskampen mod Finland. 

Rasmus Højlund har da også vist en imponerende målfarlighed i 2022/23-sæsonen. Medregnet kampe for Sturm Graz og Danmark har den unge angriber scoret hele 17 fuldtræffere - herunder syv i Serie A for Atalanta. 

Calciomercato peger afslutningsvist på, at Rasmus Højlunds fremtid i Atalanta meget vel kan afhænge af, om Bergamo-klubben formår at kvalificere sig til Champions League. 

Højlund og kompagni ligger i øjeblikket nummer seks i Serie A, tre point efter Simon Kjær og AC Milan på fjerdepladsen.