• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Juventus vil bruge 370 millioner til januar

Foto: Getty Images

Det kører ikke for Juventus i den hjemlige liga, og Torino-klubben ønsker nu angiveligt at hente en af de mest målfarlige angribere i italiensk fodbold.

Af Lars Gram-Hanssen

Juventus har deltaget i Champions League i de seneste ni sæsoner, men i skrivende stund har Torino-klubben ikke udsigt til europæisk fodbold i næste sæson. 

Juventus ligger således på en 8. plads i Serie A-tabellen, hvilket selvsagt er stærkt utilfredsstillende for en klub, der har vundet ni mesterskaber i løbet af de seneste 10 sæsoner. 

Og ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport har Juventus-ledelsen derfor tænkt sig at tage konsekvensen, når transfervinduet åbner til januar. 

Vil presse prisen ned
Således skriver La Gazzetta dello Sport, at Juventus vil forsøge at hente den aktuelle topscorer i Serie A, Fiorentina-angriberen Dusan Vlahovic, når transfermarkedet åbner efter nytår. 

Juventus har således tænkt sig at byde 370 millioner kroner for den serbiske landsholdsangriber, der i denne sæson har scoret 10 mål i 12 ligakampe. 

Det er dog et stykke fra 520 millioner kroner, som Fiorentina angiveligt kræver for den 21-årige Vlahovic. Juventus håber dog, at Vlahovic kan presse Fiorentina til at gå lidt ned i pris. Serberen har allerede meddelt Firenze-klubben, at han ikke vil forlænge sin kontrakt, som udløber i 2023. 

Juventus ønsker angiveligt at sikre sig Vlahovic allerede til januar, idet Torino-klubben frygter, at klubber som Atlético Madrid og Paris Saint-Germain vil forsøge at hente serberen til sommer.