• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Messi vil lokke Barça-stjerne til PSG

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis El Nacional har Lionel Messi opfordret Paris Saint-Germain til at hente en spiller, der er noteret for 398 kampe i Barcelona-trøjen.

Af Lars Gram-Hanssen

Jordi Alba har til sommer spillet for Barcelona i 10 sæsoner, og til den tid kan venstrebacken pakke kufferten og forlade Camp Nou.

Således skriver den spanske avis El Nacional nu, Paris Saint-Germain gerne vil have fingrene i den 32-årige Jordi Alba. Ifølge avisen er det Lionel Messi, der har opfordret pariserne til at hente Alba. 

Kan blive genforenet
El Nacional peger på, at Jordi Alba ikke længere føler den samme opbakning fra visse dele af Barcelonas fanskare, ligesom den nye cheftræner Xavi Hernández angiveligt ikke ser Alba som en essentiel spiller fremadrettet.

Xavi Hernández' plan er således angiveligt at satse på ungdommen, og i den plan har den snart 33-årige Jordi Alba altså ikke den store rolle. 

Og ifølge El Nacional ønsker Jordi Alba samtidig heller ikke at afslutte karrieren i en klub, der lige nu står foran en langvarig genopbygningsproces. Samtidig skriver El Nacional, at Alba ikke tror på Xavis projekt. 

- Og Messi vil være rigtig glad for igen at blive holdkammerat med Alba, som han har et rigtigt godt forhold til. Han var en af hans få venner i omklædningsrummet, og på banen udgjorde de to et dødeligt makkerpar, hvilket førte til mange mål for Barcelona, lyder det fra El Nacional.

Paris Saint-Germain har i denne sæson brugt både Juan Bernat og Nuno Mendes på venstrebackpositionen, men ifølge El Nacional er pariserne ikke tilfreds med sidstnævnte.