Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Milan vil hente stor dansk landsholdsprofil

Foto: Getty Images

Milan er på udkig efter en afløser for Simon Kjær, og den italienske storklub har angiveligt rettet kikkerten mod London.

Af Lars Gram-Hanssen

Milan blev i sidste uge ramt af en elendig nyhed, da Simon Kjær efter en knæoperation blev meldt ude for resten af sæsonen.

Og ifølge Sky Sport Italia har Milano-klubben nu besluttet sig for at hente en erstatning for den danske forsvarsgeneral, der inden sin skade havde imponeret stort i denne sæson. 

- Rossoneri [Milan, red.] er på markedet for at finde en erstatning for Kjær, der efter sin skade er blevet meldt ude i resten af sæsonen. Det mest varme navn er Andreas Christensen, der stadig ikke har forlænget med Chelsea. Alternativet er Fiorentinas Nikola Milenkovic, lyder det således fra Sky Sport Italia. 

Maldinis favorit
Ifølge Sky Sport Italia har Milan vurderet, at man ikke kan køre sæsonen færdig uden at finde en erstatning for Simon Kjær. Transferplanerne afhænger dog også af aftenens Champions League-hjemmekamp mod Liverpool. 

Der er således en del scenarier i spil inden dette opgør, idet Milan både kan gå videre på andenpladsen, ryge over i Europa League via en tredjeplads eller ryge helt ud af europæisk fodbold med en fjerdeplads. 

Og ifølge Sky Sport Italia står Andreas Christensens navn altså på toppen af den liste, som Milan-bosserne Paolo Maldini og Frederic Massara har udarbejdet. 

Andreas Christensens kontrakt med Chelsea udløber til sommer, og danskeren blev for nyligt bænket i et forsøg på at presse ham til at underskrive en forlængelse. Læs mere om den komplicerede situation HER.